Air mata cinta - Rabi'atul Adawiyah (Kuala Lumpur : Kaki Novel Enterprise, 2007)
Semalam, mengharung rindu yang tidak tertahan. Rintangan dan dugaan yang mendatang ku harungi demi cinta dan kasih yang tidak berpenghujung. takdir yang kuiringi dengan doa, penuh keinsafan. kesabaran ini ku[ertahankan demi kasih seorang anak. Lalu aku kembali kedua realiti mencari kekuatan yang hilang. Namun langkahku kaku kerana ku tahu kau masih ada di situ.
Keywords: Malay fiction